REFERENTIES

Supertevreden met ons dakterras. Van start tot finish is het project begeleid en uitgevoerd door vakkundige en aardige professionals. Wij kozen ervoor ons dakterras te verhogen zodat het gelijk viel met de hoger gelegen zoldervloer waardoor er een extra binnenruimte gecreëerd werd. Ook hier werden tal van goede oplossingen voor bedacht. Kortom dankzij Dakterras Techniek kunnen we na 15 jaar eindelijk op ons eigen terras genieten van het weer.
Frank te Den Bosch
16-03-2014
—————————————————————————————————————————–

“Zeer tevreden met nieuw hek van dakterras”. Vanaf opstellen offerte tot uiteindelijke installatie
van het hek onder de indruk van professionaliteit en snelheid van Dakterras Techniek. Mijn oude dakterrashek werd snel vervangen door een nieuw stevig hek welke goed gemonteerd is.
Zeer zeker een aanrader!”
Met vriendelijke groet,
Jeroen te Amsterdam
08-05-2014

——————————————————————————————————————————

Dakterras Techniek heeft een perfecte dakterras aangelegd op onze schipperswoning in Scheveningen. Nick weet waar hij over praat en is omringt door vakmensen, die er de tijd voor nemen om een goed resultaat te behalen, dat zeker gelukt is. Als je een betaalbaar en een betrouwbaar bedrijf zoekt voor je dakterras, zou ik zeker niet verder zoeken.
Nick bedankt.
14-05-2014
Edwin te Den Haag

——————————————————————————————————————————

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden die Nick van Dakterras Techniek heeft geleverd.
Hij is betrouwbaar en kundig. Zijn communicatie over het gehele traject was duidelijk, helder en eerlijk. Ook zijn de geleverde werkzaamheden (ontwerp en plaatsing van een dakterras) uitermate goed en precies uitgevoerd. Ik kan Dakterras Techniek daarom van harte aanraden als de juiste specialist om zaken mee te doen!
23-09-2014
Arno te Utrecht

——————————————————————————————————————————

Nick van Dakterras Techniek is een betrouwbare vakman. Bij het opstellen van de offerte merk
je al gelijk dat hij weet waar hij over praat. Nick komt zijn afspraken na en levert prima werk!
Ook zijn nazorg is door ons bijzonder gewaardeerd. Ik kan Dakterras Techniek bij iedereen aanbevelen! Na Sinterklaas is Nick de beste persoon om op het dak te hebben!
14-10-2014
Timon te Amsterdam
——————————————————————————————————————————
Enige weken geleden heeft Dakterras Techniek een dakterras geplaatst op mijn huis. Ik heb nu naast veel meer buiten ruimte ook nog een prachtig uitzicht over de skyline van Den Haag. Ik kan niets anders zegen dat het plaatsen van het terras zeer professioneel is gebeurd. Het ziet er prachtig uit en iedereen die een kijkje komt nemen is het daarmee eens en vindt de afwerking perfect. Een fijne bijkomstigheid was de wijze van werken. Alles werd netjes opgeruimd, zodat opruimen voor mij na afloop een peulenschilletje was. Waar ik ook erg blij mee ben is dat er zo goed wordt meegedacht met wat je graag wil. Ik woon in een oud huis en er was ook aandacht voor de authentieke details van het huis, zoals de spijlen van de trap, die verwijderd moesten worden. Deze komen nu terug in de nieuw geplaatste trap en de leuningen daarvan zijn aangepast aan de leuningen van de bestaande trappen. De “oude” houtlijsten zijn zoveel mogelijk teruggeplaatst. Ook ben ik blij met het extra plankje om boven het dakraampje van mijn badkamer te leggen, als ik op het terras ben. Al met al, Nick ik vind het vakwerk! Mocht ik iemand tegenkomen die een dakterras wil laten plaatsen, zal ik je zeker aanbevelen.
20-10-2014
Yvonne te Den Haag
——————————————————————————————————————————-
Dakterras Techniek heeft in een snel tempo op mijn dakje een mooi en veilig terras gemaakt.
Ik ben er heel blij mee.
16-03-2015
Andrea te Amsterdam
——————————————————————————————————————————-
Dank voor het mooie resultaat! Het is voor mij nogal een investering, het dak en mijn terras te laten vernieuwen. Ik hoopte dan ook maar dat ik uit de diverse offertes, die ik had laten opmaken de juiste koos. Nou dat is gebleken. Je heb samen met je dakdekker het dak zorgvuldig van een nieuwe laag voorzien en de houten vloer ligt er schitterend bij. Je bent helder in je communicatie, vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd en je bent je afspraken nagekomen. Sterker nog: elke onvoorziene bijkomstigheden heb je perfect opgelost. Daarbij heb ik nog nooit werklui over de vloer gehad die zo schoon werkte. Mijn dank is groot. Laten we hopen op veel mooie zomers, zodat je nog eens langs kunt komen voor een borrel. Ik wens jou, Dakterras Techniek en je naasten het alle beste voor de toekomst.
17-03-2015
CJ te Amsterdam
——————————————————————————————————————————-
Stop searching, you’ve found what you’re looking for!If you’re looking to have a top quality roof terrace built with grade ‘A’ workmanship and materials than Nick is your guy.

We did our research like everybody would with a major renovation like this. When we met Nick it left us with no doubt what so ever that not only was he technically skilled but also he’s just a really good guy who really cares about delivering a top level job.

We couldn’t be happier with the results. We now have an amazing roof terrace with a ‘huisje’ and a fixed staircase and it all looks like it belongs. The thoughtful approach of Nick and his team is and will be evident for a very long time to come.

Thank yo uso much Nick. We are really grateful we found you.

ref2

ref3

ref1

14-05-15
Louis te Amsterdam


We willen je bedanken voor de aanleg van het mooie dakterras bij ons in Den Haag. Niet eenvoudig op zo’n oud pand! Door je vakmanschap en talent voor het bedenken en uitvoeren van complexe technische constructies, ligt er nu een prachtig, solide dakterras. We hebben jou en de mensen waarmee je werkt ervaren als vakkundig en betrouwbaar. Je hebt een goede, bemiddelende rol gehad richting de Gemeente en het dakterras is zonder op- of aanmerkingen direct goedgekeurd door de Gemeente Den Haag. Je staat voor kwaliteit en het is absoluut aan te raden om door jou een terras aan te laten leggen!

25-01-17
Reinald en Debby uit Den Haag

—————————————————————————————————–

Na een paar dagen van perfect werk door de vakmannen van Dakterrastechniek genieten we nu weer volop van ons dakterras. Het resultaat is niet alleen heel goed, maar het is ook plezierig om deze vakmensen over de vloer te hebben.

24-04-2018
Hendrik, Amsterdam


Dakterras Techniek heeft deze zomer op ons bestaande dakterras een dakopbouw geplaatst. Je merkt dat ze weten waar ze het over hebben, niet alleen werken zij netjes en precies ook zijn zij flexibel en denken met je mee. Gaandeweg kwamen zij wat dingen tegen in de bestaande constructie die zij hebben aangepast en verbeterd. Wij zijn heel erg blij met het gedane werk, mochten we nog eens iets aan het dak of terras laten doen dan gaan we zeker weer met Dakterras Techniek de zee in!

05-12-18
Lizelot te Amsterdam